Page 1 of 1

Freeware airports i P3D v3.1?

Posted: 05 Jan 2016, 23:20
by Jlund
Hej John

Er der nogen af dine freeware airports, Århus, Grenå, Hadsund og Århus by, der er "opdateret" til P3D v3.1?

mvh Jørn

Re: Freeware airports i P3D v3.1?

Posted: 05 Jan 2016, 23:38
by John
Hej Jørn

Ikke endnu, desværre. De skal have samme tur som mine payware sceneries, og det varer lige lidt endnu. Men de ny versioner skal nok komme.

Re: Freeware airports i P3D v3.1?

Posted: 06 Jan 2016, 19:31
by Jlund
OK, jeg må desværre indrømme at jeg er åbenbart for utålmodig for jeg tænkte at der vel ikke kan ske noget ved at prøve om Århus Airport KAN bruges i P3D v3.1 uden opdatering. Og skisme jo, det ser helt ok ud, bortset fra et enkelt hus/bygning som jeg ikke ved om den skal være der. Men både terminal, militær hangarer og de forskellige gårde rundt omkring er der, så thumbs up herfra indtil nu. :-)

mvh Jørn

Re: Freeware airports i P3D v3.1?

Posted: 06 Jan 2016, 20:08
by John
Godt at høre, Jørn. Jeg regnede nu også med, at Aarhus Airport fungerer i P3D uden problemer. Installeren gør det muligt, at installerer scenery'et lige, hvor man har lyst. Aarhus bruger også stock FSX approach- og banelys, hvilket også fungerer fint i P3D (nogle af mine øvrige lufthavne bruger en "hjemmelavet" type lys, som desværre ikke fungerer i P3D).

De øvrige freeware burde også kunne installeres i P3D uden problemer. Generelt set handler opdatering til P3D for mine sceneries vedkommende først og fremmest om at opdatere sæson-skift toole'et, (gælder også Grenaa), erstatte evt. gammelt FS9 SDK-indhold med FSX/P3D SDK, opdatere installerne til at bruge Windows registry keys og opdatere manualen med nye installationsvejledninger.

Go' fornøjelse med EKAH i P3D. Vi vil gerne se nogle pæne screenshots i denne tråd: viewtopic.php?f=5&t=325 :mrgreen: